Qui ha insultat el comissari de Justícia de la UE?

El comissari de Justícia de la UE, Didier Reynders

Foto: @dreynders

L’exdiputat de la CUP i exdirigent de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Antonio Baños, ha arremés contra el comissari de Justícia de la Unió Europea (UE), Didier Reynders, i l’ha insultat a través de les xarxes socials per ser favorable al compliment del 25% de classes en castellà. Durant la visita institucional del president de la Generalitat, Pere Aragonès, a Brussel·les (Bèlgica), en la qual va reunir-se amb Reynders i amb el comissari de Mercat Interior, Thierry Breton, el responsable de Justícia de la UE va instar el cap de l’executiu català a “garantir la plena aplicació de les sentències judicials”, inclosa la del 25% de castellà, fet que ha empipat part de l’independentisme.

Baños ha mostrat el seu enuig aprofitant una piulada de Reynders sobre la reunió amb Aragonès per dedicar-li una sèrie d’insults, i ha qüestionat la seva autoritat per demanar el compliment de les lleis estatals. “Tu, guiri. Quins set collons et creus que ets per demanar que complim cap puta llei espanyola? Cagamandúrries, pocapena, mestretites, sotacarro, tarambana, talòs!! Au, a fer la mà. Pixatinters”, ha publicat l’exdiputat de la CUP.

L’exdirigent de l’ANC, però, no ha sigut l’únic que ha renegat de Reynders pel seu posicionament. El cap de l’oficina de l’expresident Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, ha considerat una “vergonya aquests comissaris europeus”, mentre que l’exdelegat del Govern català davant la UE, Gorka Knörr, ha desafiat el comissari de Justícia a aplicar el 25% de francès a la regió belga de Flandes. “Aquest és el comissari Reynders, el qui va rebre l’associació ultraespanyola Societat Civil Catalana. A veure si és capaç de demanar el 25% de francès a Flandes”, va escriure a Twitter Knörr.

(Visited 263 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari