Magda Oranich no agafa el telèfon a Laura Borras “per no rebre crits”

L'advocada afirma que l'actitud agressiva de Dalmases "era un comportament que podia ser habitual"

  Magda Oranich

  L’advocada Magda Oranich, encarregada de fer un informe sobre el cas de l’exvicepresident de Junts i encara diputat de la formació Parlament, Francesc de Dalmases, afirma que l’expresidenta del Parlament i avaladora del diputat, Laura Borràs, l’ha escridassat per telèfon per les conclusions del seu informe que constata que Dalmases va tenir un comportament agressiu contra una periodista de TV3.

  Magda Oranich ha afirmat a El matí de Catalunya Ràdio que fa dies que no ha parlat directament amb Borràs, assegurant que “arran que un dia em va dir que havia de fer les coses d’una manera que no em va agrada gens, no acostumo a agafar el telèfon per no rebre crits”. En aquest sentit, Oranich ha afirmat que “el tema s’ha fet gros per un mal comportament, per no voler acceptar això, i per un comportament que s’ha fet durant molt temps”.

  En aquest context, Oranich ha reconegut que el cas de l’actitud agressiva de Dalmases contra la sotsdirectora del programa FAQS de Televisió de Catalunya no seria un cas aïllat. Oranich ha dit que “sembla que era un comportament que podia ser habitual, potser no d’ell només”. De fet, l’advocada ha assegurat que en les investigacions per a fer l’informe, dones de Junts han denunciat que Dalmases també les hauria tractat malament.

  Per a Oranich, l’actitud de Laura Borràs i del mateix Dalmases criticant la feina feta en l’informe posa en evidència que hi ha un problema d’actitud per part d’aquestes. Oranich defensa que “quan en lloc d’assumir que hi ha hagut un poblema, assumir que hi ha també altres denuncies, assumir que hi ha hagut un comportament, no, aleshores la culpa la tenia la persona desgraciada, en aquest cas jo, que feia un informe”. Per a Oranich, “és allò de matar el mensajero; en lloc d’assumir la culpa, la té qui havia fet l’informe”.

  (Visited 230 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  1 comentari a “Magda Oranich no agafa el telèfon a Laura Borras “per no rebre crits””

  Feu un comentari