Joaquim Nadal acusa Laura Borràs de populista

L'exdirigent del PSC diu compartir "l'horitzó de l'autodeterminació i l'amnistia"

  El nou conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, considera que “la presidenta de Junts, Laura Borràs, ha agafat una deriva que em sembla que li està traient arguments”. Nadal acusa Borràs de tenir “un discurs populista”.

  El qui va ser dirigent del PSC, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha afirmat que se sent “còmode en el dia a dia del govern del qual formo part”, i que comparteix “l’horitzó de l’autodeterminació i l’amnistia”. Per a Nadal “el retorn a la política ha estat com un regal, vinc a fer feina; aquest país feia temps que necessitava un govern que governés”.

  Sobre la possibilitat que l’executiu de Pere Aragonès hagi de prorrogar els pressupostos de la Generalitat després de la sortida de Junts del govern de coalició amb ERC, Joaquim Nadal ha dit que “prorrogar pressupostos ens entrebanca i ens impedeix créixer i tenir flexibilitat”. Nadal espera que “Junts els voti”, tot i que ha afirmat que “s’haurien de poder aprovar amb qui sigui”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  1 comentari a “Joaquim Nadal acusa Laura Borràs de populista”

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.