El PSC acusa el Govern de “polititzar” els Mossos d’Esquadra

Els socialistes demanen explicacions al conseller Elena per les "ingerències polítiques" al cos

    La portaveu del PSC, Elia Tortolero

    La destitució del ja excomissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela, per part del Departament d’Interior ha revifat les crítiques dels grups de l’oposició contra el Govern de Pere Aragonès per la gestió de la policia catalana. La portaveu del PSC, Elia Tortolero, ha acusat aquest dilluns l’executiu d’Aragonès de “polititzar” i “manipular” el cos, i ha exigit al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que doni explicacions sobre el cessament d’Estela.

    Els socialistes, ha manifestat Tortolero, consideren que “les ingerències polítiques al cos de Mossos d’Esquadra que estem veient aquests dies són inadmissibles” i han advertit que perjudiquen la imatge del cos policial. La portaveu del PSC ha criticat la “tendència molt preocupant” del Govern a polititzar temes tan seriosos com és la seguretat de Catalunya” i ha titllat de “fracàs” el fet que en cinc anys hi hagi hagut cinc caps de Mossos diferents.

    Tortolero ha demanat al conseller Elena “que aturi aquesta manipulació i assumeixi responsabilitats polítiques”, i ha reclamat la seva compareixença en seu parlamentària per donar “totes les explicacions oportunes pel mal que s’està fent a les persones i a les institucions”. “Els Mossos necessiten un Govern que governi, un Govern que no els posi en entredit, i aquest Govern fa aigües”, ha conclòs la portaveu socialista.

    (Visited 65 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari