Acord entre Sánchez i Feijóo per fer un “últim intent” per desbloquejar el CGPJ

El ministre Bolaños i Esteban González (PP) són els interlocutors designats per abordar la qüestió

  El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo

  Foto: Moncloa/Fernando Calvo

  La reunió que han mantingut aquest dilluns el president del Govern central, Pedro Sánchez, i el líder de l’oposició i president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha servit per avançar en la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i, segons ha explicat el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, el PSOE i el PP s’han donat una darrera oportunitat per desbloquejar la situació, que afecta també el Tribunal Constitucional (TC).

  S’ha acordat donar un últim intent a la negociació per a donar una solució ràpida al bloqueig i superar d’aquesta manera la crisi profunda del CGPJ i del TC”, ha destacat Bolaños. Segons ha anunciat el ministre, els encarregats d’intentar resoldre la situació són el mateix Bolaños i el vicesecretari d’acció institucional del PP, Esteban González, designats per Sánchez i Feijóo.

  “Ens comprometem a negociar seriosament per tenir un acord com més aviat millor i superar aquesta crisi”, ha assegurat Bolaños, qui s’asseurà de manera “immediata” amb el seu interlocutor per abordar la qüestió. No obstant això, el ministre ha explicat que no s’ha posat “cap termini concret” per desbloquejar la situació, i tampoc ha aclarit quin serà el model que s’utilitzarà per dur a terme la renovació dels òrgans judicials.

  (Visited 30 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari