Laura Borràs sentencia: “Junts guanya i Pere Aragonès perd”

La presidenta de la formació anticipa que es mantindrà la demanda de la qüestió de confiança

Borràs amb Turull

Per valorar la ruptura que els militants de Junts han aprovat en la consulta organitzada pel partit, han comparegut els seus màxims dirigents, la presidenta Laura Borràs i el secretari general Jordi Turull. La primera, visiblement eufòrica, ha arrencat sentenciant: “Junts guanya i Pere Aragonès perd”, per afegir després: “Potser Aragonès també s’haurà de sotmetre a una consulta al Parlament, perquè la seva legitimitat democràtica s’ha quedat en entredit. Ja només li queden 33 escons”. “S’han prioritzat els pactes amb el PSOE”, ha reblat.

D’altra banda, Borràs ha indicat que “tots” -direcció i bases- assumeixen els resultats. “La consulta demostra que som un partit plural, nascut d’una proposta de Carles Puigdemont per la llista del 21-D del 2017, amb orígens diversos i transversals per completar el mandat de l’1-O. La renovació política passa per obrir els partits i acostar les decisions a la gent”, ha ressaltat.

Al seu costat, Turull amb rostre seriós, ha agraït la feina dels consellers de Junts. “Han fet una feina excel·lent”, ha dit. Turull ha posat èmfasi que no s’estava complint l’acord d’investidura i subratlla que el no compliment no els deixava ser ells mateixos. El secretari general de Junts per Catalunya ha volgut constatar que ERC ha desviat l’acord amb Junts cap a l’acord amb el PSOE de forma “unilateral”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.