La consulta informàtica sobre la continuïtat de Junts al Govern no funciona

Militants de la formació exconvergent denuncien que no han pogut votar

La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull
La presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull.

Militants de Junts han denunciat que el sistema informàtic que els ha de servir per votar sobre la continuïtat o no de la formació en el govern de coalició amb ERC a la Generalitat de Catalunya no funciona. Segons avança ElNacional.cat, alguns militants s’han queixat que no han pogut votar a la consulta i que també han tingut problemes en les votacions a les eleccions de membres del consell nacional pendents de renovació.

En el cas de la consulta per a decidir sobre la continuïtat de Junts a l’executiu de Pere Aragonès, els militants han afirmat que el sistema informàtic no els presenta el botó de votació. Pel que fa a l’elecció a consellers nacionals, els responsables del sistema informàtic han decidit que per errors en el sistema cal que tots els militants que han votat entre les dotze de la nit d’aquest dimecres i les vuit del matí d’aquest dijous, tornin a repetir el seu vot.

Els militants han rebut un missatge en el qual s’avisa que “s’ha detectat una errada” perquè el sistema informàtic només permetia votar un candidat, quan s’hauria de poder votar tots els representants de cada òrgan menys un.

La direcció de Junts ha enviat un missatge a la militància en el qual es diu que “aquesta errada ja s’ha solucionat i ara mateix s’està votant amb normalitat, però atès que ja hi havia vots emesos, el que hem decidit des de la Sindicatura és posar a zero aquests eleccions, anul·lant tots els vots emesos des de l’inici de les votacions fins a les 8.21; i recomençar a partir d’aquesta mateixa hora les votacions a consellers i conselleres nacionals”.

(Visited 174 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari