Desenes d’alcaldes i regidors de Junts, a favor de continuar al Govern

Càrrecs electes de Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, el Maresme i Barcelona signen un manifest

  Foto: @JuntsxCatBCN

  Diversos alcaldes i regidors de Junts s’han adherit a un manifest que demana que el partit es mantingui al Govern català. Entre els signants hi ha 24 càrrecs electes de les Terres de l’Ebre, 35 del Camp de Tarragona i una vintena d’alcaldes i alcaldables del Maresme, així com també exalcaldes.

  El manifest destaca que en moments “extremadament complicats sempre s’ha imposat la voluntat de no trencar l’independentisme”, i que “sempre, sempre i sempre s’ha sabut prioritzar la unitat estratègica”. A més, en l’escrit, els membres de Junts també es plantegen preguntes davant la consulta, com “què hi guanya Junts com a partit sortint del Govern” i si això els “acosta més a la independència”.

  D’altra banda, els regidors de Junts a l’Ajuntament de Barcelona també han expressat el seu desig que el partit continuï a l’executiu català. “El Govern de Catalunya és millor, molt millor, amb la participació de Junts que sense. I tenir-hi o no tenir-hi referents afecta directament a la capacitat d’interlocució, l’establiment de sinergies i la possibilitat d’obtenir resultats positius per als nostres municipis”, consideren Neus Munté, Jordi Martí, Ferran Mascarell, Francina Vila i Joan Rodríguez, els cinc regidors barcelonins de Junts.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.