Desenes d’alcaldes i regidors de Junts, a favor de continuar al Govern

Càrrecs electes de Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, el Maresme i Barcelona signen un manifest

  Foto: @JuntsxCatBCN

  Diversos alcaldes i regidors de Junts s’han adherit a un manifest que demana que el partit es mantingui al Govern català. Entre els signants hi ha 24 càrrecs electes de les Terres de l’Ebre, 35 del Camp de Tarragona i una vintena d’alcaldes i alcaldables del Maresme, així com també exalcaldes.

  El manifest destaca que en moments “extremadament complicats sempre s’ha imposat la voluntat de no trencar l’independentisme”, i que “sempre, sempre i sempre s’ha sabut prioritzar la unitat estratègica”. A més, en l’escrit, els membres de Junts també es plantegen preguntes davant la consulta, com “què hi guanya Junts com a partit sortint del Govern” i si això els “acosta més a la independència”.

  D’altra banda, els regidors de Junts a l’Ajuntament de Barcelona també han expressat el seu desig que el partit continuï a l’executiu català. “El Govern de Catalunya és millor, molt millor, amb la participació de Junts que sense. I tenir-hi o no tenir-hi referents afecta directament a la capacitat d’interlocució, l’establiment de sinergies i la possibilitat d’obtenir resultats positius per als nostres municipis”, consideren Neus Munté, Jordi Martí, Ferran Mascarell, Francina Vila i Joan Rodríguez, els cinc regidors barcelonins de Junts.

  (Visited 114 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari