Borràs defensa sortir del Govern

La presidenta de Junts acusa el president Pere Aragonès de “no voler liderar la independència”

Laura Borràs, expresidenta del Parlament de Catalunya (CCMA)
Laura Borràs, expresidenta del Parlament de Catalunya (CCMA).

La presidenta suspesa del Parlament i presidenta de Junts, Laura Borràs, ha anunciat aquest dimecres que votarà “no” a la consulta del seu partit per abandonar el Govern de la Generalitat de Catalunya. “Per responsabilitat, per coherència i per respecte als afiliats i votants de Junts i a tots els votants independentistes del 14-F votaré no a quedar-nos”, ha dit la presidenta en una piulada de Twitter.

D’altra banda, argumenta que el Govern de Pere Aragonès encapçala un “govern que no vol liderar la independència”, que no té “legitimitat democràtica” i que Esquerra ha dit que “no a tot”, a tots els intents per “redreçar els incompliments”.

La presa de posició ha arribat poc després que la sindicatura electoral de la consulta hagi demanat als càrrecs orgànics i institucionals de la formació que mantinguessin la neutralitat.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari