Deixa Junts un històric convergent de Girona “fart” dels dirigents locals

Joan Matamala estripa el carnet poc després que Assumpció Puig renunciés a ser alcaldable

Joan Matamala i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas

Foto: @alcaldessa_gi

L’empresari Joan Matamala ha decidit estripar el carnet de Junts “fart” dels dirigents locals del partit, publica el Diari de Girona. La decisió, segons la mateixa informació, ha estat anunciada en cercles polítics després que Assumpció Puig, la setmana passada, renunciés com a cap de llista a les municipals, lamentant disputes internes.

Com en el cas de Puig, que havia motivat la renúncia adduint desavinences amb els companys de partit sobre la manera de treballar en precampanya i havia dit que s’havia sentit “maltractada”, Matamala també ha assenyalat la coordinadora local de Junts.

Matamala, un independentista proper a l’expresident Carles Puigdemont i a l’alcaldessa Marta Madrenas, presideix la Fundació Llibreria Les Voltes i ha sumat 25 anys de militància en successives marques de l’espai polític de l’antiga Convergència.

D’altra banda, l’assemblea extraordinària celebrada a la seu de Junts a Girona aquest dilluns al vespre, per abordar la crisi a la candidatura després de la renúncia de Puig, va decidir convocar unes primàries per escollir un nou alcaldable.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.