BNEW, l’esdeveniment únic sobre l’economia 4.0, obre les seves portes aquest dilluns

Barcelona New Economy Week (BNEW)
Barcelona New Economy Week (BNEW).

Aquest dilluns 3 d’octubre comença la tercera edició del Barcelona New Economy Week (BNEW) en l’emblemàtic edifici DFactory. El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) torna a convertir a Barcelona en la capital mundial de la nova economia, assumint el seu rol com a motor transformador i innovador dins d’aquesta metamorfosi global.

Del 3 al 6 d’octubre, BNEW reunirà 600 speakers que oferiran fins a 180 hores de contingut distribuïdes en 130 panells, sessions i debats. Aquest esdeveniment internacional comptarà, a més, amb 1.500 start-ups participants i amb una previsió de més de 12.000 assistents, la meitat d’ells de manera presencial, de més de 100 països.

L’esdeveniment inaugural, que se celebrarà el dilluns a les 10 hores en el DFactory Barcelona, estarà presidit per la delegada del Govern a Catalunya, Mª Eugenia Gay, el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, i la tercera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, a més del delegat especial de l’Estat en el CZFB, Pere Navarro, i la directora general del CZFB, Blanca Sorigué.

En aquesta edició l’esdeveniment es desenvoluparà en el modern edifici DFactory, un centre que ajuda a impulsar la transformació del marc productiu espanyol i recolza a les empreses durant el seu procés de digitalització, per la qual cosa promou la creació d’un ecosistema per a atreure talent, tecnologia i inversió. De fet, en la seva curta trajectòria, ja té una ocupació del 50%, amb 30 companyies i 500 persones treballant en un edifici únic de 17.000 metres quadrats.

El CZFB aposta per un caràcter híbrid de l’esdeveniment, que gràcies a la plataforma digital d’última generació de BNEW, les diferents activitats es podran seguir des de qualsevol lloc del món, tant en directe com en diferit. Així mateix, mitjançant intel·ligència artificial, aquesta plataforma permetrà gaudir dels avantatges d’un networking de qualitat, aportant a cada participant la proposta de persones i organitzacions amb les quals té interessos comuns. També, el propi esdeveniment està concebut per a potenciar la creació de xarxes de relació, fomentant el networking presencial.

Per a Pere Navarro, “des del primer moment, la nostra intenció era que el BNEW s’anés transformant segons els esdeveniments mundials, adaptant-se a la nova situació socioeconòmica; d’aquesta manera, ens asseguràvem una continuïtat a llarg termini”. El delegat també afirma que “per al CZFB és un privilegi disposar d’un edifici com el DFactory per a tornar a la presencialitat, ja que l’esperit d’aquest lloc és similar al que busquem amb el BNEW, la interconnexió entre sectors i professionals de tot el món per a la nova economia”.

Per la seva part, Blanca Sorigué comenta que “des de dilluns que ve podrem gaudir de més de cent hores de contingut sobre set sectors principals d’aquesta transformació mundial: Digital Industry, Invest, Sustainability, Mobility, Real Estigues, Talent i Experience. A més, aquestes verticals estan formades per temàtiques que es tractaran de manera transversal, com és la digitalització, la sostenibilitat o la igualtat”.

Premis Millor Start-up BNEW 2022

El pròxim 5 d’octubre, a partir de les 20 hores i a l’Estació de França, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, presidirà l’acte de lliurament dels Premis a les Millors Start-ups de BNEW 2022 de cadascuna de les verticals (Digital Industry, Real Estigues, Mobility, Talent i Sustainability).

Més de 50 empreses emergents han presentat la seva candidatura al concurs del BNEW Startup Innovation Hub, en el qual el jurat avaluarà les solucions dels participants segons l’impacte que aquestes tinguin en la indústria, la capacitat dels equips de gestió i les solucions tecnològiques d’alt valor que aporten avantatges competitius sostenibles. Així mateix, es tindrà en compte el potencial de creixement sostenible de la startup, la seva capacitat per a influir en l’economia i la societat, i el seu component d’innovació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.