Illa considera una aventura que ERC governi en solitari

El cap de l’oposició advoca per “governs forts” i evita avançar si apuntalaria Aragonès en el cas que Junts deixi l'executiu

Salvador Illa

El líder del PSC i cap de l’oposició, Salvador Illa, s’ha mostrat contrari a la possibilitat que ERC governi en solitari, si Junts decideix abandonar el govern de coalició, quan ha manifestat aquest dijous que “no és temps per a aventures” i ha advocat perquè hi hagi “governs forts”. De fet, ha avançat que el grup parlamentari socialista votarà en contra d’una qüestió de confiança com la que plantegen Junts i la CUP.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Illa no ha avançat si els socialistes oferiran suport a ERC per apuntalar el govern en cas que Junts marxi, i ha indicat que, abans, voldria conèixer “què pensa fer i com pensa governar” el president Pere Aragonès en aquest supòsit per acabar la legislatura.

Illa també ha manifestat que esperava que el govern de coalició d’ERC i Junts acabaria malament, però no “que fos tan ràpid”. D’aquesta situació, més pròxima al trencament després de la destitució del vicepresident Jordi Puigneró, el cap de l’oposició n’ha culpat el comportament dels socis del govern de la Generalitat, que ha titllat d’”irresponsable i egoista”.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari