Renuncia l’alcaldable de Junts a Girona lamentant “disputes internes”

"No vull entrar en el fang que alguns companys han plantejat", es justifica Assumpció Puig

Assumpció Puig

La candidata de Junts a l’alcaldia de Girona, l’arquitecta Assumpció Puig, ha renunciat a presentar-se a les eleccions municipals del 2023 per desavinences amb els companys de partit sobre la manera de treballar en precampanya.

En una carta oberta de comiat adreçada a la militància, Puig ha manifestat que “no vull entrar en el fang que alguns companys han plantejat”, i que, “en conseqüència”, renuncia a la candidatura, després que membres de la coordinadora de Junts a Girona comuniquessin per correu electrònic queixes al secretari general de Junts, Jordi Turull, i al responsable d’organització, David Saldoni.

Puig ha destacat que, després de mesos treballant plegats, “és evident que no som equip, no s’ha sabut consolidar un entorn de treball en confiança, tan necessari per afrontar una campanya a les municipals”. A més, la la ja excandidata ha dit que s’ha sentit “maltractada” per la coordinadora local, de la qual considera que no ha actuat de cara, i ha lamentat que “estem immersos en disputes internes” en comptes de parlar de Girona.

Assumpció Puig va concórrer a les primàries de Junts amb el suport de l’alcaldessa, Marta Madrenas, i del fundador de Junts, expresident de la Generalitat, i també exalcalde de Girona, Carles Puigdemont.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari