Arran pispa menjar del Mercadona per denunciar l’encariment dels aliments

L'organització juvenil critica "la incapacitat dels governs" per afrontar la crisi econòmica

Roda de premsa d'Arran

Foto: @Arran_jovent

Arran ha dut a terme una acció en un supermercat Mercadona de Sabadell i s’ha endut fins a quatre carros plens de menjar per repatir-los a diverses xarxes solidàries i “denunciar l’encariment dels aliments i dels productes bàsics”. Segons ha explicat l’organització juvenil de l’esquerra independentista en un comunicat recollit per Nació Digital, es tracta d’una “acció protesta” contra l’augment dels preus del menjar, el qual ha assolit xifres “inassumibles” pels joves, han destacat.

“Mentre nosaltres continuem tenint feines precàries, grans empresaris com Joan Roig continuen obtenint beneficis milionaris”, ha assenyalat Arran en el comunicat. Aquest dimarts al matí, la portaveu de l’organització juvenil, Marina Gispert, ha denunciat també “la incapacitat dels governs” per afrontar la crisi econòmica i ecològica que patiran els joves, motiu pel qual ha defensat “qualsevol mesura que prenguin els joves per fer-hi front i construir una alternativa al capitalisme”.

Amb aquesta acció, Arran pretén visibilitzar “la situació de precarietat que patim el jovent”, qui asseguren que no poden “pagar la llum, el gas o la compra”, així com assenyalar “els responsables” d’aquest increment. “Si els preus s’alcen, nosaltres també! Expropiem el capital, expropiem el Mercadona!”, ha manifestat l’organització juvenil.

(Visited 201 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari