Albiach a Aragonès sobre l’acord de claredat: “Benvinguts”

La dirigent dels comuns ha recordat que el seu partit ja va proposar-lo ara fa cinc anys

La dirigent dels comuns, Jéssica Albiach, ha aplaudit que el president Pere Aragonès hagi defensat ara l’anomenat “acord de claredat” per aconseguir un referèndum pactat amb el govern espanyol i ha recordat que la seva formació va defensar aquesta proposta ara fa cinc anys.

“Si és que jo mateixa, en un debat de política general, vaig presentar i defensar aquest acord de claredat davant el president Quim Torra. I ho veníem defensant des de feia anys mentre vostès deien que era una pantalla passada. Tant de bo que s’haguessin adonat abans que aquest acord era bo per Catalunya”, ha afirmat Albiach.

D’altra banda, Albiach ha qüestionat el pla contra la inflació que el president Aragonès ha anunciat al matí: “Vostè n’hi diu escut social, nosaltres, colador”. És per això que ha anunciat que presentarien alternativa.

Pel que fa a la negociació dels pressupostos, Albiach ha dit que l’afronten amb “ganes i voluntat”, però ha recordat que no donaran cap “xec en blanc” a l’executiu i s’ha negat a acceptar que els comuns siguin un “soci” del Govern.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.