El CD Castellón denúncia agressions “amb bats i pals” als seus aficionats a Cornellà

Tots dos clubs han condemnat els incidents produïts en arribar a l'estadi del RCD Espanyol

RCDE Stadium (RCD Espanyol)
RCDE Stadium (RCD Espanyol).

El CD Castellón ha denunciat que alguns dels seus aficionats han estat agredits ahir, diumenge 25 de setembre, en arribar a l’estadi del RCD Espanyol, on l’equip s’ha enfrontat a l’UE Cornellà. Un grup d’encaputxats “ha esperat als autobusos de la nostra afició desplaçats a la trobada d’avui amb bats i pals”, ha explicat el club castellonenc. Dins dels autobusos “es trobaven famílies amb nens i nenes que han quedat aterrades pel que ha ocorregut”.

Els autors dels fets van atacar als aficionats del CD Castellón amb cadires, pals i objectes contundents al crit de “Cornellà Hooligans. El partit s’ha disputat sense més aldarulls. Els Mossos d’Esquadra han acompanyat als aficionats de l’equip castellonenc en sortir de l’estadi “per evitar nous incidents”.

La UE Cornellà contra la violència

La UE Cornellà també ha publicat un comunicat en contra dels actes violents dels seus aficionats: “Condemna rotundament els incidents produïts entre aficionats”. “En cas de confirmar vinculació directa d’aficionats del club, prendrà mesures de suspensió o expulsió per a tots els implicats”, ha assenyalat.

“La violència no té cabuda en cap àmbit de la nostra societat, menys encara en el futbol, que hauria de ser un nexe d’unió per a la concòrdia entre aficionats de tots els equips, independentment de la procedència o els colors d’aquests”, ha expressat el club de Cornellà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.