Mor un jove apunyalat i detenen 12 persones per aldarulls després dels concerts de la Mercè 2022

La nit de festa ha acabat com un malson: atacs amb arma blanca, motos calcinades i saquejos a comerços

Mossos d'Esquadra a la Mercè 2022
Mossos d'Esquadra a la Mercè 2022.

Apunyalaments, motos calcinades i robatoris a comerços. La segona nit de la festa de la Mercè 2022 ha acabat amb 12 detinguts per aldarulls després dels concerts a l’avinguda Maria Cristina. Hi ha hagut almenys un mort després de ser atacat amb arma blanca.

L’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona dels Mossos d’Esquadra està investigant l’apunyalament d’un jove a l’avinguda de la reina Maria Cristina. Ha mort per la gravetat de les ferides realitzades amb una arma blanca. L’autor (o els autors) s’ha donat a la fugida.

L’incident s’ha produït prop de la plaça d’Espanya de Barcelona poc després de les tres de la matinada després dels concerts de La Mercè, que havien reunit unes 40.000 persones. Un altre jove ha estat apunyalat a la platja de Bogatell, segons ha informat la periodista Anna Punsí. El seu estat és greu.

Saquejos i motos calcinades

A l’avinguda de Tarragona havien bolcat moltes motos. 100, la majoria de lloguer, han estat totalment calcinades. Dues hores després de l’incident, els treballadors municipals encara estaven aixecant contenidors derrocats i retirant les restes cremades.

Un grup de joves, que ha allargat la nit de botelló, ha provocat múltiples destrosses al mobiliari urbà dels carrers adjacents de la plaça d’Espanya de Barcelona. Han saquejat una xarcuteria del carrer Creu Coberta del barri de Sants i després han trencat cristalls d’altres comerços llançant pernils als cristalls d’una botiga de roba i sabates.

Els fets s’han produït prop de la plaça d’Espanya entre les 5.00 hores i 6.00, segons fonts policials després dels concerts organitzats per la cadena musical Europa FM i als quals han actuat La Pegatina, Les Montses i Ítaca Band. Un grup de persones, quan ja havien començat les tasques de neteja, s’han negat a abandonar la zona, com els demanava la policia, i han provocat destrosses.

(Visited 194 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari