Restauradors, indignats amb la prohibició de fumar a terrasses

El Gremi de Restauració nega que hi hagi un problema de convivència entre fumadors i no fumadors

Salut prohibirà fumar a les terrasses

L’anunci que Catalunya prepara una llei que prohibirà fumar entorn d’escoles, terrasses i marquesines d’autobús ha caigut com un gerro d’aigua freda en el sector de la restauració. La reacció del president del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, ha estat immediata i ha assegurat que es tracta d’una mesura “absurda” i que el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, “s’ha equivocat”. Ho ha dit a RAC1, en què també ha assegurat que no hi ha cap problema de convivència a les terrasses de bars i restaurants entre fumadors i no fumadors.

Pallarols s’ha mostrat “molt sorprès” per l’anunci i ha dit que la proposta “no s’ha consensuat amb el sector”. Assegura que “l’únic que fa és posar més bastons a les rodes a una indústria que lamentablement no ha tancat una crisi que n’encadena una altra”.

El Gremi de Restauració de Barcelona no descarta portar la decisió als tribunals. “No ens agradaria arribar-hi, però si es dicta una norma que creiem que és lesiva per als interessos de la restauració i contradictòria amb la normativa, no hi ha dubte que ho portarem a la justícia”, ha reblat.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari