Restauradors, indignats amb la prohibició de fumar a terrasses

El Gremi de Restauració nega que hi hagi un problema de convivència entre fumadors i no fumadors

Salut prohibirà fumar a les terrasses

L’anunci que Catalunya prepara una llei que prohibirà fumar entorn d’escoles, terrasses i marquesines d’autobús ha caigut com un gerro d’aigua freda en el sector de la restauració. La reacció del president del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, ha estat immediata i ha assegurat que es tracta d’una mesura “absurda” i que el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, “s’ha equivocat”. Ho ha dit a RAC1, en què també ha assegurat que no hi ha cap problema de convivència a les terrasses de bars i restaurants entre fumadors i no fumadors.

Pallarols s’ha mostrat “molt sorprès” per l’anunci i ha dit que la proposta “no s’ha consensuat amb el sector”. Assegura que “l’únic que fa és posar més bastons a les rodes a una indústria que lamentablement no ha tancat una crisi que n’encadena una altra”.

El Gremi de Restauració de Barcelona no descarta portar la decisió als tribunals. “No ens agradaria arribar-hi, però si es dicta una norma que creiem que és lesiva per als interessos de la restauració i contradictòria amb la normativa, no hi ha dubte que ho portarem a la justícia”, ha reblat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.