Els restauradors acusen Colau de dictar “un toc de queda” amb els horaris, que preveuen denunciar

L'alcaldessa anteposa el descans dels veïns i afirma que ha estat generosa amb el Gremi de Restauració

Terrasses a Barcelona

El Gremi de Restauració de Barcelona recorrerà a la justícia qualsevol reducció horària aplicada a les terrasses que aprovi el govern municipal, com la darrera que s’ha anunciat al carrer d’Enric Granados i a dues places de Gràcia, la del Sol i la de la Revolució. Els restauradors han criticat el model “toc de queda” de l’Ajuntament de Barcelona, a qui acusen de no voler aplicar canvis quirúrgics, com diuen, sinó de “retallar l’horari a tot arreu”.

El gremi ha anunciat que demanarà també empara al Síndic de Greuges “davant l’allau d’irregularitats que s’han comès durant la instrucció dels diferents expedients administratius”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat corresponsabilitat al Gremi de Restauració de Barcelona sobre els problemes de soroll de les terrasses. “Barcelona ha estat generosa amb el Gremi de Restauració, i ara el gremi ha de ser corresponsable del descans dels veïns i el compliment de les normatives”, ha afirmat. L’alcaldessa respon així a les crítiques del gremi: “Estem favor de la restauració però no a costa del descans dels veïns”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.