La Fiscalia recorre la sentència absolutòria de Sandro Rosell per frau fiscal

El ministeri públic manifesta "disconformitat amb la motivació" de la resolució judicial

  Sandro Rosell
  Sandro Rosell

  La Fiscalia de Barcelona ha presentat un recurs contra la sentència que absol l’expresident del Barça Sandro Rosell d’un delicte de frau fiscal a Hisenda. Segons ha avançat Europa Press, el fiscal ha recorregut l’absolució “per disconformitat amb la motivació de la sentència”.

  El ministeri públic acusava Rosell d’utilitzar l’empresa unipersonal TOC per facturar activitats personals simulant treballar a través d’una societat i no a títol personal, per així aconseguir una tributació més favorable, però la jutgessa descarta en la sentència que l’expresident del Barça utilitzés l’empresa per evitar tributar.

  De fet, la titular del Jutjat Penal número 3 de Barcelona assenyala la “incertesa” entorn aquest àmbit a causa dels constants canvis en la regulació dels tributs, i considera que la declaració de certes activitats a través de l’IRPF i no de l’Impost de Societats -i a l’inrevés- és “una mera discrepància amb l’administració sobre la forma de tributació, sense transcendència penal”.

  (Visited 63 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari