Sandro Rosell, absolt també de frau fiscal

La Fiscalia i l’Agència Tributària demanaven dos anys i nou mesos de presó per a l’expresident del Barça

Sandro Rosell
Sandro Rosell

L’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell ha estat absolt d’un delicte de frau fiscal pel qual la Fiscalia i l’Agència Tributària demanaven que el condemnessin a dos anys i nou mesos de presó.

En aquest cas, Hisenda atribuïa a Rosell la defraudació de 230.000 euros d’IRPF, l’any 2012, mitjançant simulacions d’operacions econòmiques i l’ús instrumental d’una societat administrada per ell, TOC SLU.

El Jutjat Penal número 3 de Barcelona, que va celebrar la vista oral el passat 12 de setembre, no ha considerat provat que es cometés el delicte de frau fiscal en un cas on, a més, la Fiscalia va fer constar que Rosell, president del Barça en el moment dels fets, va pagar l’any 2019 la quota que Hisenda li reclamava més interessos.

Rosell ha tornat a evitar la presó tres anys i mig després que l’Audiència Nacional l’absolgués perquè no va considerar acreditada l’acusació de blanqueig de capitals procedents de comissions, relacionades amb els drets d’emissió de partits de la selecció brasilera de futbol, després que l’expresident del Barça passés 643 dies en presó preventiva.

L’empresari, que ha manifestat que se sent perseguit d’ençà que va esdevenir president del club blaugrana, encara ha d’afrontar una petició de cinc anys de presó en el judici sobre el fitxatge de Neymar pel Barça i, segons ha anunciat, estudia la possibilitat de presentar-se com a candidat a l’alcaldia de Barcelona.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari