La Inspecció de Treball multa Glovo amb 79 milions per incomplir la Llei Rider

Yolanda Díaz ha afirmat que s'ha procedit a regularitzar la situació de 10.600 treballadors

Un repartidor de Glovo

La vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha afirmat que la Inspecció de Treball ha posat una multa de 79 milions d’euros a l’empresa Glovo pe incomplir la Llei Rider. Yolanda Díaz ha acusat l’empresa de repartiment a domicili d’obstruir la feina de la Inspecció de Treball i d’haver vulnerat els drets laborals dels seus treballadors.

La vicepresidenta Díaz també ha anunciat que s’ha procedit a regularitzar la situació laboral de 10.600 treballadors de Glovo. Díaz ha afirmat que “estem davant una autèntica actuació de falsos autònoms i el pes de la llei caurà sobre aquesta empresa, com ja ha caigut amb la Inspecció”.

La cadena SER ha avançat que la Inspecció de Treball ha procedit a la regularització de 8.331 treballadors de l’empresa de repartiment a Barcelona i de 2.283 treballadors a València, uns treballadors que Glovo no havia posat en nòmina. L’agost del 2021 entrava en vigor la Llei Rider que obliga les plataformes digitals de repartiment a contractar els repartidors com a assalariats.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides