Policies municipals de Girona deixen de fer hores extres

Reclamen l’increment de la plantilla i millores en les condicions laborals

Policies municipals de Girona, amb el suport dels sindicats UGT, CSIF, SPL-CME i SIP-FEPOL, han decidit deixar de fer hores extres voluntàries. Aquesta decisió pot afectar diferents activitats que es fan a la ciutat i que els agents de la policia local cobreix acceptant fer hores extres. Els sindicats ja han alertat que aquesta renúncia a fer hores extres voluntàries pot acabar afectant pròximament la Cursa del Carrer Nou o la Cursa de la Dona, i el desplegament policial que es fa als partits de futbol de Primera Divisió i els de bàsquet de l’ACB.

Els sindicats denuncien que l’equip de govern municipal de Girona “s’omplen la boca” amb les activitats que es fan a la ciutat, però que els ciutadans han de saber que les condicions de la seva policia són “igual o pitjors que deu anys enrere”. De fet, asseguren que les condicions laborals de la policia local de Girona la col·loca com a la pitjor de les 22 més grans que hi ha a Catalunya, fins i tot, sent capital de província.

Els membres del cos policial local exigeixen l’increment de la plantilla, un problema el qual asseguren fa més de set anys que no se soluciona. També reivindiquen que fa més de tres anys que no s’escolten les seves reivindicacions laborals per part dels responsables municipals. Entre altres extrems, els agents es queixen que no se’ls paga per la disponibilitat total que tenen els dies que estan de festa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides