Jordi Pujol millora, tot i que se li ha detectat una lesió cerebral

L'expresident es troba conscient, pot parlar i ja menja

Jordi Pujol
Jordi Pujol

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol té una lesió cerebral a causa de l’ictus que va patir dilluns. En concret, una lesió a la regió temporal esquerra. Ho ha determinat la prova d’imatge cerebral que se li ha practicat aquest dimecres.

Tot i això, l’evolució en les darreres 24 hores és favorable i el seu estat clínic ha millorat, segons el comunicat mèdic que ha fet públic aquest dijous l’Hospital de Sant Pau, on continua ingressat a la Unitat d’Ictus, en observació.

Es troba conscient, pot parlar i ha iniciat la ingesta de menjar. Malgrat tot, encara és aviat per avaluar les seqüeles que pugui tenir. L’expresident quedarà ingressat tota aquesta setmana en observació per valorar l’evolució del seu estat neurològic.

La zona on Pujol té la lesió cerebral correspon, segons el comunicat mèdic, al territori distal de l’artèria cerebral mitjana esquerra, on es trobava l’oclusió que va ser tractada dilluns mitjançant un tractament endovascular.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari