Rosell es nega a declarar en el judici per frau fiscal

La Fiscalia demana dos anys i nou mesos de presó per a l'expresident del Barça

Sandro Rosell

L’expresident del Barça Sandro Rosell ha optat aquest dilluns per acollir-se al seu dret a no declarar en el judici que se celebra contra ell a Barcelona per presumpte frau fiscal. La Fiscalia demana una condemna de dos anys i nou mesos de presó per a l’expresident blaugrana, acusat de defraudar 230.591 euros a Hisenda el 2012 a través d’una societat administrada per ell mateix per cobrar els seus serveis d’assessoria i intermediació.

En el judici, Rosell, “per consell dels seus advocats”, s’ha negat a respondre cap pregunta -incloses les de la defensa- i s’ha remès al que va declarar durant la instrucció del cas, fa quatre anys, quan va afirmar que no tenia cap voluntat de defraudar Hisenda. El ministeri públic, però, considera que l’expresident del Barça “va idear i va executar una conducta de defraudació” i, a més de la pena de presó, sol·licita que pagui una multa de 300.000 euros i que tingui prohibit accedir a subvencions, ajudes públiques i incentius fiscals durant tres anys.

El pròxim mes d’octubre, l’exdirectiu del Barça tornarà a seure davant la justícia pel fitxatge de Neymar, una causa per la qual s’enfronta a cinc anys de presó pels presumptes delictes de corrupció i estafa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides