Hi haurà crits al programa que estrena avui Vicent Sanchis a 8TV?

Dependrà de si l’ex-director de TV3 posa junts dos dels seus col·laboradors més destacats: Pilar Rahola i Sergi Sol. Pilar Rahola representa la veu de Carles Puigdemont o Laura Borràs allà on intervé. Sergi Sol és el representant de l’ERC més oficialista. Els dos han coincidit en algunes tertúlies que s’han convertit en autèntiques batalles campals, amb Rahola decidida a no deixar parlar al seu interlocutor i Sol, frustrat per les interrupcions constants de la seva contrincant dialèctica.

Rahola i Sol van ser dues de les figures de la nova programació de 8TV que es va presentar el passat dimecres en un acte modest, amb poca gent però molt de glamour. Els que hi van participar van desfilar com a models en una passarel·la. Vicent Sanchis ho va fer amb ulleres fosques perquè s’acabava de sotmetre a una operació als ulls. Va desfilar juntament amb Mònica Hernández, que és la subdirectora del FAQS de TV3 que va ser esbroncada pel diputat de Junts Francesc de Dalmases, i que ara coordinarà el programa de Sanchis.

Saül Gordillo, ex-director de Catalunya Ràdio va desfilar amb Pilar Rahola, però ella i Sol no van fer-ho plegats. Caldrà veure si l’ex-director de TV3 els posa junts al seu programa, que s’estrena aquest vespre, a les 21:30. Es diu El Pentàgon.

(Visited 532 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari