Educació anuncia ventiladors per a les escoles que els demanin

El departament de Cambray reacciona després de les queixes de professors i famílies per les altes temperatures a les aules

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray

El Departament d’Educació de la Generalitat ha anunciat el seu compromís d’enviar ventiladors a totes les escoles que els demanin. Aquesta mesura arriba després que professores i famílies s’hagin queixat per les altes temperatures a les aules no climatitzades, que han superat els 30 graus.

La conselleria que encapçala Josep Gonzàlez-Cambray ha comunicat que ha encarregat una comanda de ventiladors, que preveu repartir entre aquest dijous a la tarda i aquest divendres, a les escoles que s’han queixat de la calor que pateixen docents i alumnes.

La reacció d’Educació es produeix també després que algunes famílies decidissin comprar pel seu compte ventiladors, i que desenes d’associacions famílies i pares d’alumnes adrecessin un manifest al Consorci d’Educació de Barcelona per reclamar mesures.

Segons TV3, el pla a llarg termini del Departament d’Educació és determinar les necessitats de cada centre a partir d’un estudi encarregat a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Així mateix, de cara a la temporada de calor del 2023, preveu petites intervencions i obres, com instal·lar persianes i tendals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides