Quin excàrrec d’ERC celebra el relleu de Cambray?

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray

No només una part de la comunitat educativa ha celebrat el relleu de Josep Gonzàlez-Cambray al capdavant del Departament d’Educació, també ho ha fet un exregidor d’ERC molt particular.

Es tracta de l’actor Juanjo Puigcorbé, que el 2019 va abandonar la política assenyalat per una acusació de maltractament laboral a la Diputació de Barcelona, quatre anys després d’haver-hi arribat com el fitxatge estrella d’Alfred Bosch, llavors cap de files d’ERC a Barcelona.

Puigcorbé va plegar carregant contra Bosch i altres figures d’ERC, als quals va acusar de fer una caça de bruixes contra ell. Una d’aquestes figures era precisament Cambray, a qui avui considera “una persona nefasta”.

Aquest dimarts l’actor i exregidor ha escrit a Twitter que “ja he vist caure tres dels meus torturadors”, citant els noms de Bosch, Carles Garcias (excap de gabinet de Bosch), i del mateix Cambray. Puigcorbé, però, ha afegit que “encara queden els que manen al partit: els caps de premsa!”.

No ha estat l’únic record de Puigcorbé a ERC. Després de lamentar “set anys de no poder treballar a Barcelona”, ha ironitzat agraint a ERC “les vostres ganivetades”. “Espero que ningú us voti mai més, colla de fdp!!!”, ha afegit -insultant amb les inicials de “fills de la gran puta”- i recordant que és “exnúmero 2 d’ERC a Barcelona”.

“Ja comencen a enviar trols i bots… com si no hagués sortit publicat com els compren… Ni un vot per aquesta gent. Mai més!”, ha escrit posteriorment Puigcorbé.

(Visited 1.226 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari