Illa retreu a Cambray la seva actitud amb la comunitat educativa

El socialista creu que "les coses s'han de fer millor" i que cal optar per la "col·laboració" en comptes de la "confrontació"

    El primer secretari del PSC, Salvador Illa

    Foto: @socialistes_cat

    El primer secretari del PSC i líder de l’oposició al Parlament, Salvador Illa, ha criticat l’actitud del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, envers la comunitat educativa i l’avançament del curs escolar. En declaracions als mitjans durant la seva visita a una escola de Pineda de Mar (Maresme), Illa ha considerat que el departament que lidera Cambray hauria d’haver mantingut una actitud “de col·laboració”, i ha ofert l’ajuda del seu partit per fer que “les coses vagin bé”.

    Les coses es poden fer millor i s’han de fer millor“, ha asseverat el cap de l’oposició, que ha assenyalat que “és més convenient no anar a darrera hora ni haver d’improvisar”. “L’actitud ha de ser sempre, també i especialment en l’àmbit educatiu, una actitud no de confrontació, no d’arrogància, sinó de col·laboració, de sumar esforços amb les administracions, amb la comunitat educativa i amb les famílies”, ha manifestat Illa.

    En aquest sentit, el socialista ha demanat “consensuar” les decisions que es prenguin i “no precipitar-les sense haver-les enraonat, madurat i treballat conjuntament”. “Aquesta és l’actitud que voldríem nosaltres per fer les coses millor”, ha indicat Illa,  que ha ofert el suport del seu grup parlamentari “perquè això sigui així”. De cara al nou curs acadèmic que comença aquest dilluns, el primer secretari del PSC desitja que es pugui resoldre la “discordança” entre l’oferta de places de Formació Professional i la demanda, així com que els esforços se centrin en “la millora de les competències d’aprenentatge”.

    (Visited 66 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari