Bandera vermella a les platges de Cubelles per aigües residuals

Un torrent produït per les pluges abundants ha traslladat material a la costa

Platja de Cubelles, Tarragona (TripAdvisor)
Platja de Cubelles, Tarragona (TripAdvisor).

S’ha prohibit el bany a totes les platges de Cubelles (Tarragona) per la presència d’aigües residuals que procedeixen d’un torrent, afluència sobtada i violenta d’un corrent d’aigua produïda normalment per les intenses precipitacions. Protecció Civil ha informat que s’ha hissat la bandera vermella a tot el litoral de la localitat.

La Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha explicat que s’han tancat diverses platges, entre elles les de Cubelles, com a mesura preventiva pels efectes de la possible alteració microbiològica de l’aigua. De moment, les platges del Baix Penedès continuen obertes.

La situació s’ha produït perquè les pluges abundants dels últims dies han arrossegat material fins a la costa. El ACA està seguint la situació per a controlar si l’afectació pot llegar a altres platges pròximes com les de Cunit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides