Qui s’ha queixat del nou programa de Vicent Sanchis que ha anunciat 8TV?

Molts seguidors del programa El Circ, que s’emet ara a 8TV a la franja horària en què anirà el programa de l’ex-director de TV3. Al canal oficial de Twitter de 8TV es va anunciar el passat dimarts que Vicent Sanchis hi farà un programa on hi col·laboraran Pilar Rahola i Saül Gordillo, entre d’altres. En aquesta piulada s’hi explicava que “el programa s’emetrà de dilluns a dijous, de 21:30 a 23:15 hores deixant pas a @elcircTV de l’estimat @Frank_Blanco. Immediatament, el fil d’aquest missatge es va omplir de queixes d’espectadors que lamentaven que el programa de Sanchis s’emeti trepitjant l’horari que fins ara tenia El circ, de 22 a 24 hores, de dilluns a dijous.

“Volem el @elcirc8tv de @Frank_Blanco & company a les 22 hores. Greu error desplaçar horari @elcirc8tv les 23.15, sent el programa que us funciona millor. Així no avançareu en millorar audiència al Primetime”, va dir Carles Nadal mitja hora després que es publiqués el tuit de 8TV. “Emetre  @elcirc8tv encara més tard és un error, amb el bé que ens ha fet a molts/es. L’audiència necessita desconnectar una mica de tanta política i tertúlies… volem dinamisme i, sobre tot, riure!! I d’això l’equip del Frank en sap molt”, va dir Eva. Renata Masvidal va anunciar “heu perdut una espectadora a partir del 5/09. Volem  @elcirc8tv a les 22h, no a la Rahola i cia. Ja n’hi ha prou de política, i coses serioses, volem riure i desconnectar de la merda de vida!”. David Rabanal tampoc hi està d’acord: “El @elcirc8tv a les 23.15 ??? A mi no m’espereu.. Si el que molava era veure’l a les 22h”. Josep està en la mateixa línia: “A veure el que dura. Jo no ho miraré. Vull  @elcirc8tv a les 22. Ni veuré un ni l altre”. I així un munt més.

Sanchis es trobarà un públic amb urpes quan estreni el seu programa a 8TV. Sembla que, finalment, la seva estrena no serà el 5 de setembre, com s’havia anunciat, sinó el 12 de setembre. Els espectadors de 8TV s’estalviaran escoltar les reflexions de Sanchis i els seus col·laboradors previs a la Diada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides