Una vintena de ferits en saltar d’un tren que s’apropava a un incendi de Castelló

En aturar el comboi per retrocedir, desenes de viatgers, espantats, van baixar a les vies

Incendi a Begís (Castelló)

Foto: @GVA112

Almenys una vintena de persones que viatjaven aquest dimarts al vespre en un tren de Renfe amb trajecte de València a Saragossa han resultat ferides -tres de caràcter greu- en saltar del comboi, que s’apropava a les flames de l’incendi de Begís (Castelló). Segons ha explicat Renfe, quan la maquinista ha aturat amb la intenció de tornar a Caudiel per la proximitat del foc, desenes de passatgers, espantats, han sortit dels vagons per caminar per les vies.

La maquinista ha demanat als viatgers que no baixessin del tren i s’ha canviat ràpidament a la cabina del darrere per fer retrocedir cap a Caudiel. Alguns dels passatgers que han sortit, en veure’s envoltats per les flames, han tornat a pujar al tren mentre d’altres han continuat caminant, i diversos han hagut de ser atesos pels serveis mèdics a causa de les cremades. Pel que fa a les persones que s’han mantingut a l’interior del comboi, Renfe assenyala que cap ha resultat ferida.

Diversos mitjans sanitaris van traslladar-se a Caudiel per atendre els viatgers amb cremades. Pel que fa als més greus, dos es troben a l’hospital La Fe de València i una altra persona a l’Hospital Clínic. La resta de ferits van ser atesos en un hospital de campanya de Xèrica.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides