Una operació policial incauta més de cinc tones de marihuana al Maresme

S'ha detingut a sis persones acusades d'un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric

Operació conjunta dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional contra el tràfic de marihuana

Foto: Ministeri de l'Interior

Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional ha permès incautar més de cinc tones de marihuana de quatre plantacions cobertes a Mataró i Pineda de Mar (el Maresme). Segons ha informat el Ministeri de l’Interior en un comunicat, en l’operació s’ha detingut a sis persones acusades d’un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

Es tracta de la segona fase d’una investigació que va iniciar-se el març del 2021 i que el passat mes de juny ja va permetre intervenir una partida de marihuana. En total, s’han incautat cinc tones i mitja de marihuana; 126 quilograms de picada de marihuana; 39.098 plantes de marihuana amb un pes de 4.515 quilograms; 32,83 quilos de resina d’haxix i gairebé mig quilo de pol·len de marihuana.

En el comunicat, Interior ha destacat “l’elevadíssim grau d’especialització dels cultius indoor i l’elevadíssima inversió en la ingent quantitat” d’estris i instruments per al cultiu i la manufactura de les plantes. Les plantacions s’escudaven sota suposades plantacions de cànem legals, dedicades en realitat al cultiu, recol·lecció i distribució de marihuana sense els permisos administratius necessaris per a un cultiu autoritzat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.