Una operació policial incauta més de cinc tones de marihuana al Maresme

S'ha detingut a sis persones acusades d'un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric

Operació conjunta dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional contra el tràfic de marihuana

Foto: Ministeri de l'Interior

Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional ha permès incautar més de cinc tones de marihuana de quatre plantacions cobertes a Mataró i Pineda de Mar (el Maresme). Segons ha informat el Ministeri de l’Interior en un comunicat, en l’operació s’ha detingut a sis persones acusades d’un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

Es tracta de la segona fase d’una investigació que va iniciar-se el març del 2021 i que el passat mes de juny ja va permetre intervenir una partida de marihuana. En total, s’han incautat cinc tones i mitja de marihuana; 126 quilograms de picada de marihuana; 39.098 plantes de marihuana amb un pes de 4.515 quilograms; 32,83 quilos de resina d’haxix i gairebé mig quilo de pol·len de marihuana.

En el comunicat, Interior ha destacat “l’elevadíssim grau d’especialització dels cultius indoor i l’elevadíssima inversió en la ingent quantitat” d’estris i instruments per al cultiu i la manufactura de les plantes. Les plantacions s’escudaven sota suposades plantacions de cànem legals, dedicades en realitat al cultiu, recol·lecció i distribució de marihuana sense els permisos administratius necessaris per a un cultiu autoritzat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides