Quin diputat desitja Toni Soler que es podreixi a la presó?

Toni Soler
Toni Soler

Nacho Martín Blanco. “Així et passis tres anys a la presó com en Cuixart i t’hi podreixis, xato”, li va etzibar Toni Soler al diputat de Ciutadans al Parlament. Va ser la seva resposta a Twitter a la piulada que va fer Martín Blanco comentant el vídeo que va pujar a Instagram Pilar Rahola d’un grup de gent que cridava in-inde-independència banyant-se a la piscina de casa seva a Cadaqués. El diputat de Ciutadans havia escrit: “Em sembla fantàstic que Rahola i altres il·lustres oprimits i represaliats s’entretinguin feliços a la seva piscina de Cadaqués, però el que no entenc és que encara hi hagi catalans que es creguin tota la morralla argumental que aquests barruts porten dècades venent-los. Vergonya aliena”.

Després de la resposta de Soler, Martín Blanco se li va adreçar directament: “Home, Toni, la imatge no casa amb la retòrica victimista de la “repressió”. Tampoc el fet que l’empresa de Cuixart rebi una subvenció de mig milió d’euros de l'”Estat opressor”, ni que tu t’embutxaquis 8 milions d’euros anuals d’una TV pública del mateix Estat. Beneïda repressió!”. I l’amo de Minoria Absoluta, la productora que realitza els programes de TV3 Polònia i Està passant, va replicar: “Fica’t amb mi tant com vulguis, encantat. Però al Cuixart el vau fotre a la presó per una manifestació i tu n’ets còmplice directe al promoure el fals discurs del “golpismo”. El mal ja el vas fer. Ara no t’hi acarnissis”.

De moment, la picabaralla dialèctica entre Toni Soler i Nacho Martín Blanco ha acabat amb aquesta piulada del diputat de Ciutadans: “El Cuixart es va fotre a la presó tot solet liderant un moviment tumultuari per intentar impedir per la força la feina d’una comitiva judicial, que va acabar amb l’angelet a sobre d’un cotxe de la Guàrdia Civil destrossat. Cadascú ha d’assumir les seves responsabilitats”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides