Renfe habilitarà el 8 d’agost un registre per sol·licitar títols de transport bonificats

S'haurà de fer un dipòsit com a fiança depenent del tipus d'abonament: de 10 euros per a Rodalies i Rodalia i de 20 euros per a Mitjana distància

Tren de Rodalies de Catalunya (UnaiGT)
Tren de Rodalies de Catalunya (UnaiGT).

El dilluns 8 d’agost Renfe habilitarà al seu lloc web un registre per sol·licitar els abonaments de transport amb la bonificació que ha aprovat el Govern de Pedro Sánchez per als serveis de Rodalies, Cercanías, Mitjana distància i Avant.

Els usuaris podran demanar els seus títols multiviatge a partir del dilluns, però no es començaran a lliurar fins al 24 d’agost, moment en el qual s’haurà d’abonar el dipòsit com a fiança corresponent a cada abonament: de 10 euros per a Rodalies i Cercanías i de 20 euros per a Mitjana distància.

16 viatges per a retornar la fiança

Els títols tindran validesa des de l’1 de setembre fins al 31 de desembre. Al final del període Renfe retornarà l’import que s’havia dipositat si s’han realitzat un mínim de quatre viatges mensuals (16 viatges al final dels quatre mesos).

Renfe permetrà la compra en línia i a través de targeta de dèbit i crèdit. Amb un mètode de control informàtic (segurament per codis QR) controlarà el nombre de viatges mínim que han de fer els viatgers per tenir dret a la devolució de la fiança abonada.

Per a cada tipus de trajecte es necessitarà un títol multiviatge específic. En el cas de Cercanías o Rodalies, l’abonament de transport només es podrà utilitzar a un nucli (Madrid, Barcelona o València, per exemple). Es tindrà dret a viatges il·limitats gratis entre qualsevol origen i destinació entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2022.

Renfe suspendrà la venda de tots els títols multiviatge i abonaments habituals durant els quatre mesos de vigència dels descomptes. A més de l’abonament bonificat, només estaran disponibles per a la venda els bitllets d’un sol viatge o d’anada i tornada amb les tarifes habituals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.