L’Audiència Provincial ha autoritzat l’eutanàsia del pistoler de Tarragona

Els jutges consideren que el dret a la mort digna preval sobre el dret de les víctimes a portar-lo a judici

L'exvigilant de seguretat de Tarragona autor de tiroteig

L’Audiència de Tarragona ha autoritzat l’eutanàsia al pistoler de Tarragona. D’aquesta manera permeten que l’home, que va quedar greument ferit i amb una invalidesa quan el van detenir, s’aculli a una mort digna que els experts de Salut ja havien autoritzat. Creuen que això preval sobre el dret de les víctimes a portar-lo a judici.

La jutgessa de Tarragona que investiga les accions del pistoler ja en va autoritzar l’eutanàsia, que de fet fins i tot tenia data a finals de juliol. L’advocat dels dos Mossos ferits en la fugida va presentar un recurs i un jutge substitut va acceptar aturar-ho fins que l’Audiència de Tarragona hi digués la seva.

Després d’aquesta resolució, ja no es pot presentar cap més recurs a la justícia ordinària, però l’advocat dels Mossos ferits en la fugida, José Antonio Bitos, ja avisava abans de saber-se la decisió que, si es tornava a donar llum verda a la mort del pistoler, ho portaria al Constitucional.

El pistoler va atacar i disparar als seus excompanys de feina en una companyia de seguretat privada, va fugir ferint dos agents dels Mossos, i va acabar atrinxerat en un mas de Riudoms, ben armat. El van detenir les unitats d’elit dels Mossos en un assalt que va acabar amb el pistoler ferit greument.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.