CCOO acusa a les empreses de neteja i residus de Barcelona d’incomplir l’acord salarial

L’organització sindical ha afirmat que l’ajuntament i les companyies “es passen la pilota” sobre qui ha de pagar l’augment pactat del 6% del salari

Serveis de neteja i residus (Ajuntament de Barcelona)
Serveis de neteja i residus (Ajuntament de Barcelona).

Comissions Obreres de Catalunya ha denunciat que les empreses que gestionen a Barcelona els serveis de neteja viària, recollida de residus i activitats de medi ambient han incomplert l’acord pactat amb CCOO i UGT el 23 d’abril pel qual es va desconvocar la vaga prevista per al dia 24. Els treballadors de CLD-Sorigué, FCC, Prezero i Urbaser han obtingut les nòmines del mes de juliol sense l’augment pactat del 6% per increments salarials corresponents a l’any 2021.

“La situació és absolutament preocupant i inadmissible des del punt de vista de l’incompliment de l’acord”, ha expressat CCOO de Catalunya a un comunicat. “Ni tan sols han convocat a la representació legal dels treballadors per comunicar-ho”, ha explicat.

“Ajuntament i empreses es passen la pilota sobre qui ha de pagar l’augment”, ha indicat. Les quatre seccions sindicals de CCOO estan preparant una estratègia de mobilització amb altres sindicats per aconseguir el compliment dels acords.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides