Patxi López, nou portaveu socialista al Congrés

La ministra d'educació serà la nova portaveu del PSOE

Patxi López

El diputat socialista i exlehendakariPatxi López, és el nou portaveu del grup socialista al Congrés dels Diputats. López substitueix en el càrrec al diputat canari Héctor Gómez. El nomenament de López respon a la reestructuració que està fent el president del govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, dels responsables en els òrgans de la direcció del partit socialista.

L’altre canvi que ha decidit Sánchez, és la substitució del portaveu de l’Executiva Federal del PSOE que fins ara era Felipe Sicilia. La nova veu de la direcció del partit socialista serà la de la ministra d’Educació, Pilar Alegría. Es dona la circumstància que Sicilia va ser promocionat per l’anterior vicesecretaria general del partit, Adriana Lastra, la qual va plegar del càrrec el passat dilluns argumentant problemes de salut.

Els canvis en els càrrecs dels òrgans de direcció del PSOE respondrien a l’objectiu d’optimitzar la coordinació entre el partit i l’equip de la Moncloa amb l’horitzó de la resta de mandat i, sobretot, de cara a les eleccions municipals que s’han de fer el mes de maig de l’any que ve.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari