Borràs va pressionar la periodista del ‘FAQs’ perquè tapés públicament De Dalmases

La presidenta del Parlament va traslladar aquest contacte al grup parlamentari de Junts, segons ‘Nació Digital’

Francesc de Dalmases i Laura Borràs

Laura Borràs, la presidenta del Parlament de Catalunya, va reclamar a la periodista del programa Preguntes freqüents (TV3) que va rebre una esbroncada de Francesc de Dalmases el passat 9 de juliol que disculpés públicament aquest diputat i vicepresident de Junts, revela Nació Digital.

La informació d’aquest diari digital afegeix que Borràs va contactar amb la periodista quan el director del programa, Pere Mas, ja havia confirmat públicament que De Dalmases havia esbroncat i agafat pel canell la professional, després de l’entrevista que Borràs va concedir al programa el passat 9 de juliol.

A més, Nació Digital especifica que Borràs va traslladar al grup parlamentari de Junts, dimarts al matí, que havia establert aquest contacte. Segons la mateixa informació, els va comunicar que existia la possibilitat que la periodista acceptés públicament un tuit que va publicar De Dalmases sobre aquell incident. La periodista, però, no ho va fer.

En aquell missatge, publicat el dia 19, el vicepresident de Junts va demanar disculpes “a tothom qui hagi pogut sentir-se ofès”, després de manifestar “davant les informacions que s’han conegut”, que lamentava “molt que l’equip del FAQs s’hagi sentit molest per la meva actitud”.

El dia anterior, De Dalmases havia publicat un altre tuit on assegurava que “no vaig insultar ni intimidar ningú”, i hi restava importància a l’incident indicant que “va ser una conversa breu i des d’una perspectiva periodística vaig plantejar discrepàncies professionals”, esgrimint a favor seu unes declaracions a RAC1 del director del programa, Pere Mas.

Però, com a reacció a aquest missatge, Pere Mas va confirmar la veracitat de les informacions de Nació Digital i eldiario.es, segons les quals De Dalmases havia esbroncat i agafat pel canell la periodista. “Tal com s’explica, la persona afectada no ho volia denunciar i ho vaig respectar. Per això vaig suavitzar l’incident a RAC1”, va escriure Mas en un fil de comentaris on també va dir que “atès que se m’està utilitzant per tergiversar els fets afegiré que nombroses persones van sentir l’incident i que els crits van arribar a l’entrada del plató del FAQs”.

(Visited 296 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari