Qui va esbroncar a TV3 els responsables del programa ‘FAQS’ el dia de l’entrevista a Laura Borràs?

Laura Borràs al 'FAQS', el 9 de juliol

El diputat de Junts per Catalunya Francesc de Dalmases i Thió. Va acompanyar la presidenta del Parlament a TV3, on la van entrevistar durant més d’una hora al programa FAQS el dissabte 9 de juliol. L’aposta era arriscada i la tria de periodistes per acompanyar la presentadora Cristina Puig a l’hora de fer l’entrevista no feia presagiar una situació especialment incòmoda per Laura Borràs. Van ser Xabier Lapitz, d’Euskal Telebista, entregat a la causa independentista; Òscar Fernández, de Catalunya Ràdio; Agnès Marquès, de RAC1, que tornarà a TV3 per presentar Planta baixa la temporada que ve i Carla Turró, de SER-Barcelona.

Però la intervenció del coordinador de la redacció del FAQS, Jordi de Planell, per explicar el cas judicial que afecta Borràs va treure de polleguera Dalmases, que la va emprendre a crits especialment contra la subdirectora del programa, Mònica Hernàndez. L’enrenou que es va produir a la sala des d’on es visionava el programa en directe va ser considerable.

Francesc de Dalmases és el portaveu de Junts per Catalunya a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El seu comportament amb els treballadors del FAQS el dia 9 de juliol seria un bon motiu de debat a la propera reunió d’aquesta comissió, el divendres 29.

(Visited 2.177 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari