Qui va esbroncar a TV3 els responsables del programa ‘FAQS’ el dia de l’entrevista a Laura Borràs?

Laura Borràs al 'FAQS', el 9 de juliol

El diputat de Junts per Catalunya Francesc de Dalmases i Thió. Va acompanyar la presidenta del Parlament a TV3, on la van entrevistar durant més d’una hora al programa FAQS el dissabte 9 de juliol. L’aposta era arriscada i la tria de periodistes per acompanyar la presentadora Cristina Puig a l’hora de fer l’entrevista no feia presagiar una situació especialment incòmoda per Laura Borràs. Van ser Xabier Lapitz, d’Euskal Telebista, entregat a la causa independentista; Òscar Fernández, de Catalunya Ràdio; Agnès Marquès, de RAC1, que tornarà a TV3 per presentar Planta baixa la temporada que ve i Carla Turró, de SER-Barcelona.

Però la intervenció del coordinador de la redacció del FAQS, Jordi de Planell, per explicar el cas judicial que afecta Borràs va treure de polleguera Dalmases, que la va emprendre a crits especialment contra la subdirectora del programa, Mònica Hernàndez. L’enrenou que es va produir a la sala des d’on es visionava el programa en directe va ser considerable.

Francesc de Dalmases és el portaveu de Junts per Catalunya a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El seu comportament amb els treballadors del FAQS el dia 9 de juliol seria un bon motiu de debat a la propera reunió d’aquesta comissió, el divendres 29.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.