Els dos grans enemics de la candidatura de Sandro Rosell

L’anunci de la possible candidatura de l’expresident del Barça, Sandro Rosell, a la Casa Gran, en les eleccions municipals de l’any vinent, ha esvalotat el galliner. No ho tindrà fàcil per vèncer els greixats aparells dels partits i, a més, té dos poderosos enemics que intentaran fer-li mal per torpedinar el seu accés a l’Ajuntament de la capital catalana: l’actual president del Barça, Joan Laporta, i l’empresari audiovisual Jaume Roures, que disposen d’una àmplica xarxa de complicitats periodístiques i mediàtiques amb capacitat contrastada per atacar la imatge pública de Sandro Rosell.

Tant a Joan Laporta com a Jaume Roures ja els va bé l’actual alcaldessa Ada Colau. En especial, a Jaume Roures, que treu cada any una milionada de les arques municipals, amb tota mena de contractes i serveis.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.