“Aquí, ara i així” és la nova campanya d’Estrella Damm

La nova campanya d’Estrella Damm fa un recorregut per reconeguts paisatges de Catalunya. La banda sonora és de Rigoberta Badini i està interpretada per Santi Balmes i Clara Viñals. El protagonista és l’Èric, un jove que decideix emprendre un viatge d’autodescobriment, de noves coneixences i en el qual viurà experiències que mai hagués pensat.

El temps que ens ha tocat viure és la meva vida, i ara sé com la vull viure”. Aquest és el leitmotiv d’ “Aquí, ara i així”, la nova campanya d’Estrella Damm que convida, un any més, a gaudir de l’estiu, de les històries fortuïtes i dels plaers propis d’aquesta època de l’any. En definitiva, de viure el present, l’ara i l’aquí, sense pensar en el passat o en el que vindrà.

“Aquí, ara i així” narra la història de l’Èric, un jove forner que decideix emprendre un viatge d’autodescobriment, de noves coneixences −a la vegada que en recuperarà d’antigues− i en el qual s’atrevirà a viure experiències que mai hagués pensat. Tota una declaració d’intencions que transcorrerà damunt d’una bicicleta entre ports de muntanya −passant per indrets reconeguts del nostre paisatge com el Congost de Montrebei, la Vall d’en Bas o l’Empordà, entre d’altres−, fins arribar al Cap de Creus, destí final del seu viatge.

“Aquí, ara i així” és una idea original d’Oriol Villar realitzada per Nacho Gayán, i és també el nom de la banda sonora de la peça. Escrita per Rigoberta Bandini −qui ja va composar i interpretar “Aviam què passa”, el tema de la campanya de 2021−, està interpretada per Santi Balmes −que tornar a posar-hi la seva veu, tal com va fer a “Una altra manera de viure” (2019)− i Clara Viñals (Renaldo & Clara). El tema ja està disponible a plataformes musicals com Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music o Tidal, entre d’altres.

La nova campanya d’Estrella Damm ja es pot veure a www.estrelladamm.com

 

 

(Visited 166 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari