Qui barreja Sergi Sol amb les ‘clavegueres de l’Estat’?

Sergi Sol
Sergi Sol

Sergi Sol, mà dreta d’Oriol Junqueras, és una de les dianes predilectes de les figures independentistes de la línia dura que orbiten Junts. Sobretot del politòleg madrileny Ramón Cotarelo, partidari de Carles Puigdemont i de Laura Borràs que va formar part de les llistes d’ERC, el qual atribueix a ERC i a Sol un enorme poder d’influència sobre TV3.

Ara, però, ha estat l’exvicepresident del Parlament Josep Costa el que ha situat Sergi Sol en un altre escenari, suposadament perjudicant l’independentisme, arran de la publicació dels àudios d’una conversa entre l’excomissari José Manuel Villarejo, home clau de la trama parapolicial contra l’independentisme i Podemos ordida al Ministeri de l’Interior durant l’etapa de Jorge Fernández Díaz, i Antonio García Ferreras, el director del programa Al rojo vivo (La Sexta).

Costa ha considerat que “la subvenció publicitària del govern de la Generalitat i la incorporació de Sergi Sol com a tertulià als seus programes adquireix un nou significat“, segons ha escrit a Twitter. “Ni un pam de net”, ha conclòs l’exvicepresident del Parlament sense aclarir quin és aquest “significat”. Això sí, Costa ha redifós -fent un retuit- un missatge que reaccionava al seu comentant dient que “a poc a poc van sortint rates de la claveguera”.

(Visited 536 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari