L’Hermitage reclama una indemnització de 141 milions a l’Ajuntament de Barcelona

El govern municipal nega cap acord amb l'empresa i assenyala el Port com a responsable

    L'Hermitage

    Els promotors de l’Hermitage reclamen a l’Ajuntament de Barcelona una indemnització de 141 milions d’euros pels “danys i perjudicis” causats per la negativa del govern d’Ada Colau a donar llum verda al projecte del museu. Segons ha avançat El País, l’empresa va presentar una reclamació de responsabilitat patrimonial “pel retard (de l’Ajuntament) en la resolució de la qüestió i la negativa” a tramitar el conveni amb el Port de Barcelona.

    L’executiu municipal, però, nega que existeixi cap acord que obligui el consistori a indemnitzar els promotors de l’Hermitage i ha traslladat les possibles responsabilitats al Port. “No hem tingut mai cap acord administratiu, ni res“, ha afirmat la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, que ha afegit que el govern de l’Ajuntament “mai vam dir que el volíem, sinó que l’estudiaríem”.

    Sanz ha assegurat que el Port va ser “qui es va avançar” en atorgar una concessió a favor de la construcció del museu “sense tenir cap conveni i, per tant, infringint la legalitat urbanística”, i ha assenyalat que “a la ciutat de Barcelona ni vetem, ni deixem de vetar”.

    (Visited 126 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari