Rosell vol ser alcaldable a Barcelona si rep el permís de la seva mare

L’expresident del Barça preveu sondejar abans entre els ciutadans si té possibilitats d’èxit

Sandro Rosell
Sandro Rosell

L’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell ha manifestat la seva intenció de presentar-se com a candidat a l’alcaldia de Barcelona l’any vinent, però ha assenyalat que el principal obstacle per ser alcaldable és la seva mare, en sengles entrevistes concedides a El Periódico i Catalunya Ràdio.

Rosell, que ha explicat que va plegar com a president del Barça precisament per protegir la seva família davant amenaces que rebien, diu que es planteja ara seriosament presentar-se com a candidat a alcalde, però que preveu sondejar abans les seves possibilitats d’èxit entre la ciutadania i obtenir el vistiplau de la seva mare, de la qual ha dit que “vol protegir la família”.

La seva previsió, segons ha avançat, és prendre una decisió abans de Nadal sobre una iniciativa política que impulsaria “amb un grup d’amics i companys”, i ha descartat ser el cap de cartell d’un partit ja existent. “El nostre lema és Cuidem les persones”, ha anunciat.

Pel que fa a eventuals aliances, Rosell ha descartat pactar amb formacions “d’extrema dreta i d’extrema esquerra” i, en canvi, s’ha mostrat obert a pactar “tranquil·lament” amb ERC, el PSC i Junts.

Contacte amb Villarejo
Rosell també ha revelat que el seu advocat ha parlat amb l’advocat de l’excomissari José Manuel Villarejo, home clau de la trama parapolicial responsable de la denominada operació Catalunya ordida pel Ministeri de l’Interior que encapçalava Jorge Fernández Díaz, a la qual vincula el fet que fos acusat de cobrar comissions il·legals, empresonat preventivament i jutjat en una causa de la qual va sortir absolt. L’expresident blaugrana ha dit que Villarejo “sembla que ens vol ajudar a clarificar què hi havia darrere del meu cas”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides