La gala municipal pel dia de l’Orgull demana el vot obertament per Colau

Junts difon el moment en què l'artista Samantha Hudson diu al públic que votin l'alcaldessa

Ada Colau

La Gala Orgullosa 28J organitzada per l’Ajuntament de Barcelona a Montjuïc per reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI va acabar convertint-se “en un míting” en què una de les cantants participants, Samantha Hudson, va demanar el vot per a Ada Colau a les pròximes eleccions municipals.

“L’alcaldessa ha aprofitat una causa compartida per muntar un acte electoral amb diners de tots”, ha denunciat el regidor Joan Rodríguez de Junts a Barcelona, que ahir a la nit també va assistir a la gala.

El grup ha registrat aquest matí una pregunta adreçada al govern municipal per conèixer “el cost que ha tingut per a l’Ajuntament l’organització de la Gala Orgullosa en què el públic assistent ha estat convidat a votar Ada Colau”.

“Vull que voteu la Colau i els partits progressistes que ens donen suport”, va cridar la cantant Hudson. Unes paraules que fonts de l’alcaldia emmarquen “en la llibertat d’expressió” de l’artista que “en cap cas no va rebre cap indicació per part de l’organització”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.