L’organització paramilitar independentista que demana recursos a Espanya per a un exèrcit català

Aquest cap de setmana la Societat d’Estudis Militars està impartint classes a una “escola d'estiu”, on s’estan tractant temes com el desenvolupament d'una campanya i la presa de decisions a escenaris sorpresa

Escola d'estiu de la Societat d'Estudis Militars (@estudismilitars, Twitter)
Escola d'estiu de la Societat d'Estudis Militars (@estudismilitars, Twitter).

La Societat d’Estudis Militars es defineix com l’hereva de la Assemblea Sectorial de Defensa de l’ANC, que va proposar crear una Marina amb 2.000 efectius per al futur exèrcit català. L’organització paramilitar ha afirmat al seu lloc web que la seva labor és “treballar en una política de defensa equiparable a la d’estats del nostre entorn per a la futura Catalunya independent”.

Al document ‘Defensar una Catalunya independent’, la societat ha proposat crear un exèrcit, una marina i una força aèria. Per aconseguir-ho, reclama que el Ministeri de Defensa, liderat per Margarita Robles, retorni a Catalunya els recursos que consideren que pertanyeria al futurible estat independent: “Els contribuents catalans han aportat aproximadament el 20% dels recursos per a les Forces Armades espanyoles, i poden demanar el 20% de tots els actius militars actualment en l’inventari militar espanyol”.

Ahir, dissabte 25 de juny, i avui, diumenge 26, la Societat d’Estudis Militars està impartint classes a una “escola d’estiu. Estan tractant temes com el desenvolupament d’una campanya militar i la presa de decisions a escenaris sorpresa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.