AP-7: Trànsit instal·larà nous carrils i posarà més limitacions a camions

El Govern aprova més mesures per reduir el col·lapse i també desplegarà grues per intervenir en accidents

Cues a l'AP-7
Cues a l'AP-7.

Trànsit instal·larà més carrils addicionals a l’AP-7, desplegarà grues per intervenir en accidents i posarà més limitacions als camions. Tot plegat per reduir el col·lapse de les últimes setmanes en aquesta autopista i també l’augment de la mortalitat. Ho ha anunciat el conseller d’Interior després de la reunió de Govern.

Són mesures que es començaran a desplegar d’aquí a dues setmanes, pel cap de setmana llarg de Sant Joan. El conseller Joan Ignasi Elena destaca que hi ha problemes tant el cap de setmana com els dies feiners, i en part és perquè es tarda massa a condicionar la via quan hi ha un accident.

Aquesta setmana també començaran a instal·lar senyalització per a un nou carril addicional entre Parets del Vallès i Sant Celoni que vol reduir les retencions a l’altura de la Roca del Vallès. Els camions no hi podran circular el dissabte al matí i el diumenge a la tarda i en les zones amb dos carrils hauran d’anar pel de la dreta i a 80 per hora.

D’altra banda, Interior també ha demanat al ministeri reduir la velocitat de 120 a 110 quilòmetres per hora i en alguns trams fins i tot a 100 perquè baixin els accidents.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari