El comitè d’empresa de BASF Tarragona es tanca a les instal·lacions

Reclamen a la direcció el "desbloqueig" de la negociació de millores laborals

El comitè d’empresa de BASF i les tres seccions sindicals s’han tancat a les instal·lacions de l’empresa a Tarragona amb l’objectiu de “forçar la direcció a asseure’s a negociar per desbloquejar la situació i valorar quines accions cal emprendre a partir d’ara”.

Els treballadors de BASF Tarragona estan portant a terme diferents accions per aconseguir “millores reals en les condicions laborals”. Aquest dimarts, han protagonitzat una marxa lenta fins a l’accés principal de la firma, que ha acabat amb el tancament dels representants dels treballadors a les instal·lacions.

El comitè d’empresa recorda que durant l’any 2021 la companyia ha incrementat les seves vendes un 25% i ha obtingut un rècord històric de beneficis. Uns beneficis que, segons els sindicats, són fruit també de l’esforç i la dedicació dels seus treballadors, i que haurien de revertir també sobre la plantilla.

Els treballadors reclamen no perdre poder adquisitiu i que s’aturi el que qualifiquen d’abús empresarial. Una de les principals reivindicacions del comitè d’empresa és que la recuperació de l’IPC del 2021 es faci efectiva en tres trams (un 2% el 2021, un 2,5% el 2022 i un 2% el 2023), a compte de 2024, per tal que la plantilla pugui anar recuperant el poder adquisitiu perdut.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.