Perquè considera Josep Pujol Ferrusola que ha tingut sort?

Josep Pujol Ferrusola, al programa 'FAQS' de TV3, el dissabte 4 de juny

Perquè creu que s’assembla físicament més a la seva mare que al seu pare. Aquesta és una de les poques novedades que es van poder extreure de la llarga entrevista (1 hora i 23 minuts) que li van fer aquest dissabte 4 de juny al programa FAQS de TV3 al fill de l’ex-president de la Generalitat Jordi Pujol i Marta Ferrusola. Va fer aquesta afirmació mostrant el seu acord amb el periodista Jordi Barbeta, que li va dir que físicament era pastat a la seva mare. “Vaig tenir sort”, va corroborar Josep Pujol, el tercer dels set fills del matrimoni Pujol-Ferrusola.

No es va entendre quin sentit tenia portar Josep Pujol a l’estudi del programa perquè no va explicar res de nou. Ell mateix va reconèixer, en algunes de les seves intervencions, que no estava dient res que no hagués dit moltes altres vegades. La presentadora de FAQS, Cristina Puig, va introduir l’entrevista dient que Josep Pujol havia decidit trencar el seu silenci, però, precisament, és el fill de l’ex-president que més vegades ha aparegut als mitjans de comunicació i més es prodiga a Twitter.

Una de les poques notícies que va aportar al llarg de la quasi hora i mitja que va estar al plató és que la seva mare no només tenia a l’estranger els diners que li havia llegat el seu sogre (cosa que ja se sabia) sinó que també en tenia de l’herència del seu pare, Josep Ferrusola. Josep Pujol ho va justificar dient que en aquella època tothom portava diners a l’estranger.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.